Stage: Content Creator

30 June 2022

Mosselman Turbo Systems is op zoek naar een stagiair voor de functie Content Creator/Social Media Expert. Heb jij een passie voor auto’s en volg je een creatieve studie gericht op Social Media en/of content creatie? Dan zoeken we jou!

In deze functie help je ons mee bij het opzetten van een goede Social Media strategie en met het maken en bewerken van foto’s en video’s voor onze Social Media kanalen (Facebook, Instagram en YouTube), met als doel om ons merk en imago wereldwijd te laten groeien. Overige werkzaamheden zijn het opzetten van nieuwsbrieven voor onze klanten/dealers, het maken van drukwerk en er is ruimte om mee te denken over marketingstrategieën.

Dit verwachten we van jou:
- Je volgt een studie die relevant is aan Content Creatie / Social Media
- Je bent goed in het bedenken van (creatieve) content
- Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal
- Ervaring met Adobe programma’s (Photoshop, Illustrator, Indesign, Premiere Pro) is een pre.
- Affiniteit met auto’s is een pre.

Over Mosselman Turbo Systems
Mosselman Turbo Systems is een internationaal georiënteerd bedrijf dat high-end performance onderdelen in huis ontwikkeld en afzet voor de automerken BMW en Mini. Sinds 1976 heeft Mosselman Turbo Systems zich ontwikkeld en gevestigd als middelgrote speler binnen de tuning branche.

We zijn actief bezig met uitbreiding van onze activiteiten op internationaal niveau, onderdeel hiervan is het versterken van ons imago en het onder de aandacht brengen van onze producten op Social Media. Help jij ons mee onze merknaam wereldwijd te vergoten? Stuur ons dan een email met je CV en motivatie.

Soort dienstverband: Stage